Az Instant Konverzió Varázsló FB Edition rendszered funkciólistája:

 • Listaépítés a valódi érdeklődőidből a Facebook oldalaidon, FB csoportjaidban, Skype-on, emailben, sms-ben, weboldalakon, Youtube csatornáidon, Közösségi médiás profiljaidon ...
 • Mindent megcsinálunk - neked csak egy kódsort kell beilleszteni az oldaladba, elküldeni bárhova, akármelyik kommunikációs csatornádon, feltenni a FB oldalaid megfelelő helyeire (erre adunk / mutatunk majd tippeket is) 
 • "Optinek" (=feliratkozások) gyűjtése a már leírt módon/technikával (= ugyanaz, amit a hírlevél listára feliratkoztatás)
 • Teljes üzenet sorozat felállítása, időzítése, kiküldése (=ugyanaz, mint egy hírlevél sorozat)
 • Egyedi kampány üzenetek felállítása, időzítése, kiküldése (=ugyanaz, mint a kampányaid promo emailjei - csak ezekben kattintanak majd :-) )
 • Folyamatos 24/7 aktív működés az oldalon.
 • A komplett kódsor elkészítése, és "leszállítása" a megadott email címedre
 • Tesztelés az éles üzemmód előtt
 • Saját márka/cég/termék neved alatt listaépítés
 • Havi KORLÁTLAN komplett üzenet sorozat "összeszerelése", kiküldése a teljes "listának"
 • Havi KORLÁTLAN egyedi / kampány üzenet kiküldése a teljes "listának"
 • Upgradelés lehetősége az új fejlesztésekre 

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket, hogy az Instant Konerzió Varázsló FB Edition Rendszered számláját megfelelő módon tudjuk elkészíteni.

Az adatok kitöltése, és a "MEGRENDELEM Az IKV  FB Edition csomagot" gombra kattintás után a rendszer átvisz a PayPal biztonságos fizető oldalára. Itt tudod megadni a szükséges adatokat a számkészítéshez. Ha még sosem vásároltál PayPallal, ergo nincs is fiókod, akkor IDE KATTINTVA egy komplett ismertetőt olvashatsz a fiók megnyitásáról, és pár perc alatt el is készítheted a saját biztonságos PayPal fiókodat.


Vezetékneved *
 
Keresztneved *
 
Mobiltelefonszámod *
 
Cégnév (EV=egyéni váll. vagy Msz=magánszemély) *
 
Város (számlázási cím) *
 
Postai irányítószám *
 
Cím: utca, házszám, emelet, ajtó *
 
E-mail címed (FONTOS: olyan címet adj meg, amit rendszeresen nézel) *
 
Elfogadom, hogy a termékhez kapcsolódóan kaphatok emaileket *
 
 
A lenti "Megrendelem az IKV (INSTANT Konverzió Varázsló) FB Edition csomagotl" gombra kattintással tanúsítom, hogy jogosult vagyok az általam fent megadott cég, vállalkozás képviseletére, és megrendelem az INSTANT Konverzió Varázsló FB Edition csomagot. A termék havidíjas konstrukció: 9.470 Ft/hó. Tudomásul veszem, hogy ez a megállapodás szerződésnek minősül, aláírás nélkül is érvényes, és fizetési kötelezettséget von maga után. Az IKV FB Edition csomag megrendeléséről a fenti adatok alapján e-számlát kapok. Így történik a jövőben is minden havidíj beérkezése után. Az előfizetés havidíját minden esetben előre, a megkezdett ciklus első napján vonja le a Paypal rendszere. A megállapodás egyéb kötöttséget nem tartalmaz. A rendszeres havidíj bármikor lemondható. A számla a Számla.hu rendszeréből érkezik az itt megadott e-mailcímemre.
 


            
ÁSZF és ÁFF
         Adatkezelés és NAIH         Bevételi Nyilatkozat